A Journey From Stone Age Life To Extinct Animals

"A Journey From Stone Age Life To Extinct Animals" eTwinnig Projects

23.11.2023 100

Okulumuz Misak-ı Milli Anaokulu Anasınıfı D şubesi öğrencileri öğretmenleri Hanife KORDAĞ öncülüğünde "A Journey From Stone Age Life To Extinct Animals" adlı eTwinning projesine başladı. Taş Devri'ndeki yaşam ve neslinin tükendiği düşünülen bazı hayvanlar temel eğitim çağındaki çocuklar için en çok merak edilen konu olmasından yola çıkılarak çocuklarda merak duygusunu güçlendirip araştırma becerisini geliştirmek, yaratıcılıklarını güçlendirmek, değerler eğitimine katkı sağlamak hedeflenmektedir. Anasınıfı D şubesi öğretmen ve öğrencilerimizin ortak olarak yer aldığı projede Türkiye, Yunanistan, Romanya, Bulgaristan, Litvanya, Polonya ve Letonya'dan öğretmenler ve öğrenciler bir araya gelerek projeyi yürüteceklerdir.

23-11-2023