Misak - ı Milli İlkokulu


Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak. Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu, öğrendiklerini hayatlarına aktarabilen donanımlı, bir üst öğretim kurumuna hazır bireyler yetiştirmek.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş, millî kültür ve demokrasinin bilincinde, iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı, öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek, öğrenmeyi bir yaşam tarzı haline getiren, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: İLKOKUL: 13:50 - 18:40 ANA OKULU SABAH: 08:00- 13.00 ÖĞLE: 13.15-18:15
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Aerobik Cimnastik Minik Erkeklerde okulumuz 3/E sınıfı öğrencisi Sirac GÜZEL il ikinciliği, Minik Kızlarda 4/C sınıfı öğrencisi Zeynep SOLAKOĞULLARI il dördüncüsü olmuştur.3/E sınıfı öğrencimiz Vatan BENLİ Akıl ve Zeka Oyunları Equilibrio dalında il 1.si olarak Diyarbakır´da yapılacak olan Türkiye finaline katılmaya hak kazanmıştır. Okulumuz 3. sınıf öğrencileri mendil kapmaca oyununda ilçe birincisi olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler: Kodlama, Teknofest ve STEM çalışmaları yapılmaktadır. TÜBİTAK Bilim Söyleşisi 19/10/2023 tarihinde Doç.Dr. Ülviyye AYDIN tarafından okulumuz Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilecektir.
Proje Çalışmaları: 1) Sıfır Atık Projesi (Türkiye Geneli Cumhurbaşkanlığı ve ilgili Bakanlıklar, Kurum ve Kuruluşlar)2) MANEP Projeleri (Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü projeleri)3) Okul Sağlığı Projesi ( MEB – Sağlık Bakanlığı)4) Birlikte Başarıyoruz (Okul projesi)5) e-twinning Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-twinning Projesi (Okulumuz e-twinning Projesi kapsamında “Ulusal Kalite Etiketi”, “Avrupa Kalite Etiketi”, “e-twinning Okulu” ve “e-twinning Okulu Bayrağı” almıştır.)

Telefon - 0236 414 1940

Belgegeçer - (236) 412 3396

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://misakimilli.meb.k12.tr

Adres - Ragıpbey Mh. Tahir Ün Cad.14 Sk. No152 Akhisar / MANİSA

Öğretmen :38
Öğrenci :773
Derslik :30
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :8579
Öğretim Şekli :Misak-ı Milli Anaokulu İkili Öğretim yapmaktadır. Misak-ı Milli İlkokulu Öğlencidir.

Yerleşim Yeri - RAGIP BEY Mahallesi Cadde/Sokak:14.(ŞEHİT TEĞMEN TAHİR ÜN) Dış Kapı No:152 AKHİSAR/MANİSA

Adres - Ragıpbey Mh. Tahir Ün Cad.14 Sk. No152 Akhisar / MANİSA

Ulaşım İlçe Merkezinde

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Akhisar İlçe Merkezinde bulunmaktadır.